Genomineerd voor MKB Innovatie Top 100

deBabycoach is genomineerd voor de MKB Innovatie Top 100. Met ons uitgangspunt ‘Elk signaal vertelt een verhaal’ hopen wij een goede kanshebber te zijn. deBabycoach is innovatief omdat wij aandacht hebben voor hechting en motorische ontwikkeling, als pijlers van welbevinden. En omdat deBabycoach zich richt op iedereen die met baby’s woont en werkt: ouders, kinderopvang, psychosociale hulpverleners, verlos- en kraamzorg, (para)medici en docenten van MBO-opleidingen.

De Kamer van Koophandel heeft als missie om de groei van MKB-bedrijven te stimuleren. Innovatie is daarom één van de belangrijkste pijlers. Die pijler uit zich onder meer in de MKB Innovatie Top 100, de jaarlijkse innovatie-etalage waarin een vakjury inspirerende best practices presenteert. Innovatie begint bij een marktgerichte focus: marktkennis, nauw contact met de klant en een innovatieve bedrijfscultuur.

deBabycoach heeft niet alleen een prachtige vorm van dienstverlening voor ouders en hun baby’s, waarin de laatste ontwikkelingen op het gebied van pre- en perinatale psychologie zijn geïntegreerd, de nieuwste onderzoeken worden toegelicht en pedagogische stromingen worden meegenomen, zonder de theorieën die zich reeds hebben bewezen overboord te gooien. Maar wij leiden beroepsgroep-overstijgend op en stimuleren daarmee samenwerking tussen verschillende disciplines.