Zelf de babycoach worden?

Als je je visie en werk graag wil verbreden en verdiepen, en je aanvoelt dat er in jouw werk met baby’s veel te winnen valt op emotioneel gebied, is één van de Lindekracht opleidingen op het gebied van baby’s jou misschien op het lijf geschreven.

Bij de opleidingen van deBabycoach en deBabyspecialist leer je een koppeling maken tussen het signaal van een baby en het verhaal dat hij wil vertellen, door holistisch te kijken naar baby en ouders. Je leert de behoeften van de baby doorzien en biedt de ouders begeleiding om hier adequaat op te reageren. Bij deBabycoach geven we geen advies, maar groeimomenten.

deBabycoach richt haar pijlen op het emotioneel welbevinden van de baby en baseert haar werk op pre- en perinatale psychologie en pedagogische visies. We werken niet met een methode, maar leren je een handelingsvisie en leiden je op in de breedte. Op deze manier krijg je handvaten om daarna zelf te besluiten waar en hoe jij verdieping aanbrengt. Dit maakt iedere Babycoach en -specialist uniek.

We bieden de volgende opleidingen: