Meta Kierkels

Meta is de eigenaar en grondlegger van deBabycoach. Zij coacht ouders, traint professionals, ontwikkelt educatie-materiaal en geeft opleidingen.

Meta denkt, voelt en ademt opvoeding: thuis, als moeder van vier kinderen en als trainer/coach in haar werk vanuit deBabycoach en Lindekracht. Haar jarenlange ervaring in verschillende werkvelden, waaronder jeugdhulpverlening en kinderopvang, maakt haar een praktijkmens. Inmiddels traint, ontwikkelt en begeleidt zij sinds 2008, vanuit haar eigen praktijk en opleidingsinstituut, professionele opvoeders en ouders die vragen hebben over ontwikkeling, opvoeding of ouderschap. Ze heeft een groot hart voor baby’s en een brede kennis op het gebied van hechting, ouderschapsontwikkeling en relatievorming. Meta heeft de opleidingen voor deBabycoach ontwikkeld. Regelmatig verschijnen van haar hand artikelen in bladen en op internet. Ze is een veelgevraagd spreekster en kenmerkt zich door een holistische, praktische en realistische visie. Meta’s motto: “Ontwikkelen doe je samen.”

Specialisme
Pedagoog, opleider, ontwikkelaar.

Enthousiast? Maak een afspraak om kennis te maken. Ik nodig je van harte uit om me een mailtje te sturen of te bellen. Voel je welkom om te kijken of mijn aanpak bij je past.