Jessica Schouten

Met mijn jarenlange ervaring als kraamverzorgende ben ik gespecialiseerd in het ondersteunen van ouders bij de eerste levensfase van hun kind. Jullie eerste jaar samen is één groot avontuur! Een zoektocht waarin je elkaar leert kennen en te maken krijgt met nieuwe fases rondom slapen, eten en huilen. Het is heel logisch dat dit soms onzekerheid en vragen met zich mee kan brengen, het kan lastig zijn om je baby direct te begrijpen. Je baby geeft allerlei signalen, maar wat is nu de betekenis achter die signalen?
Als babycoach help en ondersteun ik ouders bij alle vragen rondom slapen, eten, huilen en alles wat er bij de ontwikkeling van een baby tot een jaar komt kijken. Samen onderzoeken we de signalen die je kindje geeft zodat je nog beter inzicht krijgt in het verhaal dat je kindje je probeert te vertellen. Want hoe beter je je baby begrijpt, hoe makkelijker het zal worden te vertrouwen op je gevoel en te weten wat te doen in welke situatie.

Specialisme
Borstvoedingsdeskundige, hechting bevorderen, Dunstan Babytaal, kraamzorg.

Enthousiast? Maak een afspraak om kennis te maken.
Ook nieuwsgierig wat je baby je wil vertellen en kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? Mail of bel mij gerust, dan help ik jullie graag om dit samen te ontdekken.