Annette Hurkens

Een baby krijgen is prachtig en bijzonder en kan tegelijkertijd ook veel onzekerheden geven. Als jonge ouder is het soms best lastig om de signalen van je baby te begrijpen, wat maakt dat hij zoveel huilt, onrustig is of maar niet wil slapen?
Zelf ben ik moeder van twee dochters, heb jarenlange ervaring in de kraamzorg, ben docent Shantala babymassage en geeft lessen kindermassage aan professionals en ouders. Als deBabycoach help ik je zoeken naar de oorzaak van het probleem, zodat je beter inzicht hebt wat er speelt en je baby beter leert begrijpen. Daarnaast leer je afstemmen op de behoeften van je baby en zijn lichaamstaal herkennen, waardoor er meer balans in je gezin kan ontstaan.
Naast persoonlijke begeleiding krijg je ook veel praktische pedagogische tips waar je mee aan de slag kunt en je meer ontspannen met je kindje kunt genieten. Een goede start met je baby legt een stevige basis voor de rest van zijn leven!

Specialisme:
Shantala Babymassage, pasgeboren baby’s, balans en rust creëren, Dunstan babytaal

Enthousiast? Maak een afspraak om kennis te maken.
Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding voor jou en je baby? Je kunt mij vrijblijvend bellen of mailen, dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.